Înțelegerea Beneficii De Sănătate De A Lua Lecții De Dans

asistenta medicala medic de medicina stetoscop

În zilele noastre, mulți părinți îngrijorați manca de copii sau copil mic, ei doresc ca copiii mei mereu sănătos și fericit dacă copiii mei este în creștere, împreună fizic și mental puternic. Există multe cauze care pot iniția problema, dezechilibru hormonal la barbati este mai frecventa cauza de infertilitate, comparativ cu femeile, dar în anumite condiții, cum ar fi traumatism cranian, tumori la glanda pituitara, funcționarea necorespunzătoare a hipofizei, glandei suprarenale, tiroida probleme, starea prezentă de la naștere ca Klienfelter sindrom și ciroză hepatică pot provoca dezechilibre hormonale la bărbați pentru a duce la problema de Azoospermie.

Abuzul de alcool crește secreția de hormon feminin estrogen în organism de sex masculin care suprimă spermatozoizi pentru a duce la Azoospermie. Alte condiții, cum ar fi utilizarea de anumite medicamente, chimioterapie, vasectomie și infecție în regiunea testiculară, de asemenea, provoca probleme. Tratamentul pe bază de plante pentru Azoospermie natural cure problema într-o perioadă scurtă durată și oferă rezultate de lungă durată.

Același grup a avut în vedere utilizarea de același tip de PEMF stimulare la femei tinere cu enurezis, sau enurezisul nocturn. Acest lucru se referă la femeile cu incontinenta, deoarece urinare frecventa pe timp de noapte este o primejdie comună cu OAB. Femei, cu vârsta medie de 10.8 ani, intervalul 6-14 ani, au fost repartizati aleatoriu sa fie activ 18.

5 Hz stimulare magnetică sau fals stimulare. Ca mai sus, au purtat lor stimulatoare continuu, zi și noapte, timp de 2 luni. În tratament activ grup, numărul săptămânal de enurezis episoade scăzut în mod semnificativ în comparație cu placebo, de la 3,1 la 1.3 pe săptămână. Trei fete din grupul activ au fost complet uscat, iar patru au fost îmbunătățit în mod semnificativ. De asemenea, în PEMF grup a existat o creștere semnificativă în volumul vezicii urinare la timp de o dorință puternică de a anula precum și o creștere în volumul vezicii urinare la acel gol.

Curios , Saito a fost un student de Inamura Hiroshi, un bine-cunoscut psiholog în anii 1980, care a pretins identificat o nouă tulburare mentală care a numit-o "Apatie Sindromul" sau "tokokyohi", școala refuzul fenomen în Japonia. Inamura tratament pentru Apatie, Sindrom început în 1981, cu internare de adolescente tokoyohi mentale secții de spitale unde Inamura avut aproape 5000 de adolescenți ", a încuiat, a forțat-fed tranchilizante și formă izolată părinții lor pentru săptămâni la întindere - pentru a "vindeca " chiul". Inamura fost în cele din urmă forțat să-și abandoneze tratamente agresive de către criticii de sănătate mintală profesie și mass-media la momentul respectiv. În ciuda acestui fapt, Saito de cercetare pe Hikikomori problemă și tratamentul său filosofii încă se referă la mentorul său de muncă. Saitor efectuează psihoterapie pentru Hikikomori pacienții cu regularitate în Sasaki Spital și pretinde pentru a oferi o rata de vindecare de 30% 7.

1. Abordare convențională: dezavantajul de așa - numita, abordare convențională, se acordă mai multă atenție, de multe ori, la simptome, mai degrabă decât toate cauzele posibile, etc. Tratează boli, de obicei, prin utilizarea unei substanțe chimice - droguri, pentru a reduce și trata boala. Este important să se recunoască, boli si afectiuni, ar trebui să fie împărțite în cronică, comparativ cu cele acute, și viața în pericol, comparativ, mai multe boli comune. Eu cred cu tărie, există multe afecțiuni acute, care sunt cel mai bine tratate cu medicamente, dar există, de asemenea, circumstanțe, atunci când efectele secundare și pericolele potențiale, poate face mai puțin logic. Evident, atunci când boala este în pericol viața, cum ar fi cancerul, severe de organ probleme (cum ar fi pneumonie, probleme hepatice, etc), care au nevoie imediată, dramatic tratament, în timp ce, în alte momente, s-ar putea face mai mult sens, pentru a folosi o abordare alternativă.

Meditație: Meditația este o minte practică, corpul utilizate pentru a diminua stresul și de a promova relaxare. Această metodă de tratament ajută la echilibrarea unei persoane fizice, mentale și emoționale ale americii. Acesta este utilizat în multe religii pentru a spori de creștere spirituală și de a promova wellness.


Această tehnică este cunoscut a fi foarte eficient în îmbunătățirea de concentrare, reducerea tensiunii arteriale, îmbunătățirea circulației sângelui și elibera de stres. Meditația este, de asemenea, de ajutor în tratarea durerilor de cap, probleme respiratorii, anxietate, depresie, migrene, insomnie, sindrom premenstrual, probleme cardiace și dureri cronice.

Meditație pot fi clasificate în 3 categorii majore - Meditația Transcendentală, Meditație Mindfulness și Meditație Respirație. Meditația și Yoga sunt adesea combinate împreună pentru o mai bună sănătate fizică și mentală beneficii. Este recomandabil de a face meditație de două ori pe zi, timp de 15-20 de minute, de preferință dimineața și seara.