Educație Pentru Sănătate Articole

stetoscop medic de s?n?tate

Decese de la boli de inima au scăzut în ultimii zeci de ani, dar aceste scăderi nu au avut loc la femeile mai tinere de 50 de ani. O nouă revizuire în CMAJ (Canadian Medical Association Journal) oferă îndrumări pentru medici de a identifica și de a gestiona femeile aflate in premenopauza la risc ridicat de boli de inima. Atunci când ceva se întâmplă cu corpul, care afectează echilibrul organismului, cum ar fi vin în contact cu gripa gripa" virus, Forța Vitală trimite semnale la mintea conștientă să știe persoana este o provocare pentru a Forța Vitală—aceste semnale sunt simptomele de gripa. Simptomele sunt destinate direct de vindecare pentru a ajuta Forța Vitală-și recapete echilibrul. Oboseala spune persoana care odihnă suplimentar este necesar de către organism.

Lipsa poftei de mâncare înseamnă a nu mai mânca așa de energie, care este de obicei folosit pentru a digera alimente poate fi folosit pentru vindecare. Dureri de corp spun persoanei că sistemul imunitar este mai greu de lucru pentru a lupta împotriva invadatorului. Febra deține virus de la golf până când sistemul imunitar poate elimina. Tusea este păstrarea infectia de la plamani. Și așa mai departe.

Boala Crohn este o boala inflamatorie cronica a intestinelor. Ambele inflama mucoasa tractului digestiv, și ambele pot cauza dirk Crize de apos sau sângeroase diaree și dureri abdominale.

Colita ulcerativa, pe de altă parte, de obicei afecteaza numai cele mai intime mucoasei intestinului gros (colon) și rect. Ambele boli au o caracteristica in comun. În acest proces, organismul trimite celule albe din sange in mucoasa intestinelor, unde se produc inflamatia cronica.
Aceste celule apoi de a genera produse nocive, care în cele din urmă duce la ulcerații și leziuni intestinale.


În boala Crohn, toate straturile intestinului poate fi implicat, și nu poate fi normală a intestinului sănătos între patch-uri de bolnave intestinului. Nu se cunoaște nici un tratament medical pentru boala Crohn. Cu toate acestea, terapii sunt disponibile, care pot reduce considerabil semnele și simptomele bolii Crohn si chiar aduce o remisie pe termen lung.

Cea de-a doua problemă dificilă, care este raspandita pentru cele mai multe mausolee este phorid sau sicriu zbura. Aceste teribile dăunători sunt aproximativ un sfert din media casa zbura, și în timp ce acestea sunt în stadiul larvar de creștere, sicriul zboară hrănesc cu cadavre în descompunere în cripta spații. Atunci când vor ieși din sicriu ca matur muste, acestea reprezintă, de asemenea, un îngrozitor de risc în răspândirea bolii, atunci când aterizează. Frecvent, ei sunt în căutare de umiditate, și este foarte comună pentru a zbura în ochi, nas și gură de vizitatori sau lucrători în structuri. Muștele au tendința de a fi atât de mică încât o mulțime de oameni le confunda ca țînțari, și insideri în mausoleul de afaceri nu doriți ca vizitatorii să afle realitatea despre exact unde insectele sunt în curs de dezvoltare.

În mod special, EPA duce la eicosanoidelor din seria 3, clasa, PGH3, PGI3 și TXB3. După cum sa menționat mai sus, acești compuși sunt anti-inflamatorii, anti-trombotic și anti-spasmodic. În plus, PG3 clasa anti-mutagene natura și pentru a descuraja proliferarea celulelor tumorale. PGE3 din APE s-a demonstrat a fi un antagonist al PGE2 la AA umane, celulele cancerului pulmonar. PGE3, de asemenea, reduce activitatea de aromataza, o enzimă care contribuie la crescute de estrogen metabolismul și are un rol direct în estrogeni mediată de cancer. EPA, precum și metabolitul său, care este, de asemenea, prezente în uleiurile de pește - DHA - de asemenea, reduce riscul de cancer prin suprimarea radical liber reactive de azot specii, specii reactive de oxigen și radicali liberi, care sunt implicate în progresia tumorală și, de asemenea, joacă un rol important în ateroscleroză.

Magneziu: Magneziul este esențial în dieta, în scopul de a preveni spasmul mușchilor și deshidratare. Acest mineral ajută la contractare și relaxare a mușchilor din organism. Este, de asemenea, joacă un rol important în producția de proteine și energie. Puteți supradoză de magneziu așa că ar trebui să fie atent cu privire la suplimentele care conțin acest mineral. În cele mai multe cazuri, alimentele pe care le consumam ne va da o ofertă adecvată de nutrienți. Unele magneziu supradozaj efectele sunt letargie, slăbiciune în mușchi și excitabilitate excesivă. Un deficit de magneziu va duce la nopti nedormite, confuzie, low funcția creierului, excesivă, oboseală, spasme musculare, senzație de amorțeală, auzind lucruri, bătăi rapide ale inimii și delir. Alte alimente care contin acest mineral sunt bananele, avocado, caise, nuci, legume, soia și cereale.